vrijdag 31 augustus 2012

Give- Away

Ja we hebben 50 fans op onze Facebook-pagina: KidzCreaties en Flower Art Deco.
Om dit te vieren hebben wij een actie opgezet.
Iedereen die fan is van onze Facebook-pagina maakt kans op 1 creatie van KidzCreaties en 1 creatie van Flower Art Deco. De actie is geldig t/m 15 september. (De creaties zijn nog een verrassing.)

 
 
Wordt ook volger en dan maak jij ook kans!
Ik zou het fijn vinden als je de foto deelt op je blog en natuurlijk volger wordt.


donderdag 23 augustus 2012

Strandjurk en zwembadpret


Dit jurkje heb ik speciaal gemaakt voor op het strand of na het zwemmen. Het is gemaakt van zachte badstof, heb hiervoor een handdoek gebruikt. Het idee kwam van crafterhours. Ik heb een ander ontwerp gemaakt, rug is sowieso anders. Ik heb een patroon gemaakt van een tuniek uit Ottobre herfst 2012, maar je ziet die hier helemaal niet aan terug, heb namelijk alleen de basis gebruikt. Tegen het einde kwam ik net op  tijd achter dat ik de capuchon was vergeten. Wilde die er alsnog aan maken, maar kwam tot de conclusie dat ik te weinig stof hiervoor had. Dus heb ik de capuchon weggelaten. Ik wilde nog wel een hoedje maken, maar had daar geen zin meer in. Het was dikke stof, heb daar 3 naalden op gebroken.
Daphne zit druiven te eten na het zwemmen.

Hieronder foto´s van zwembadpret.



Lekker zwembadpret. Vorige week woensdag zagen we dat het geweldig weer zou gaan worden. Dus hadden we ons zwembad opgezet. Daphne zag al het water en wilde er gelijk mee spelen. Het was toen eigenlijk nog heel erg fris, te koud om te zwemmen. Maar daar geeft Daphne helemaal niks om, zoals je aan de foto's ziet. Ze was kletsnat geworden.

woensdag 22 augustus 2012

Nieuwe jurk die Daphne zelf heeft gemaakt


Dit plaatje wil ik jullie niet onthouden. Is echt geweldig.
Daphne dacht zeker, wat mama kan kan ik ook...En toen heeft ze deze jurk helemaal zelf gemaakt....


Ze heeft letterlijk 13 tasjes om haar nek gehangen. Hahaha....is toch gewoon te gek.
 
Wat is dat toch leuk, die kleine kinderen met hun fratsen. Echt genieten.

Nieuwe creaties in mijn webshop, en verdere ontwikkelingen

In mijn tabblad/pagina WEBSHOP bovenaan mijn blog heb ik vandaag nieuwe producten geplaatst, die te koop zijn.
Er komen steeds nieuwe dingen bij, die ik telkens bovenaan zal plaatsen.

Momenteel ben ik bezig met een bestelling voor een meisjesschort, ovenwanten en pannenlappen. Die wil ik voor eind van augustus af hebben. Verder is iemand bezig met mijn logo. Ik heb zelf mijn logo op papier getekend. Die wordt nu gedigitaliseerd, zodat het bewerkt kan worden, daar heb ik nog weinig verstand van. En moet me hier de komende tijd eens goed in verdiepen. Ik heb wel verschillende bewerkingsprogramma's. Maar nog geen tijd en (geen zin) voor gehad om het uit te gaan zoeken. Sowieso weet ik niet of mijn programma's wel goed en gemakkelijk zijn. 

Ik wil ook een mooi plaatje helemaal bovenaan mijn pagina. Ik dacht daar zet ik een collage van mijn foto's in. Maar het bestand is dan steeds zo groot en dat wil ik niet. Heb het via Picasa en Paint geprobeerd. Maar misschien is tegen die tijd mijn logo al klaar.

donderdag 16 augustus 2012

Pagina's aangemaakt

Boven aan mijn blog zie je voortaan ook pagina's. Die had ik al een tijd, maar ik wist steeds niet wat ik erin zou zetten. 

In de webshop staan de dingen die momenteel te koop zijn. Ik ben bezig om een webwinkel met eigen internetsite te ontwikkelen. Maar eerst wil ik een voorraad maken, logo ontwerpen, visitekaartjes, labels, etc. maken. Ook ga ik dus 30 september op een vrijmarkt in Boxtel staan.

Ideeën, tips, ervaringen, adviezen etc. zijn altijd welkom.

Verder heb ik net de pagina "Over Mij" helemaal vol geschreven. Er staat eindelijk een verhaal over mij, mijn inspiratie, mijn bedrijf, mijn motivatie op. En foto's staan er ook bij. Dus veel plezier met lezen.

Iedereen vast een fijn weekend gewenst! Geniet met volle teugen van het prachtige weer dat eraan komt!

Groetjes Kamala

dinsdag 14 augustus 2012

Weekend weg geweest

Zo afgelopen donderdag zijn we voor een lang weekend naar Overijssel geweest. We hadden een vouwwagen voor een prikkie gekocht. Die moesten we gaan uittesten. Kijken of het ons bevalt. Dat konden we mooi doen op de boerderij van mijn schoonfamilie.
Het slapen in de vouwwagen is meegevallen. Daphne vond de 1ste nacht niet leuk. Ze vond het maar een rare omgeving. Uiteindelijk is ze toch in slaap gevallen en werd ze vrolijk wakker.

We zijn op vrijdag naar een boerderij/speeltuin geweest. Daphne vond de speeltuin veel gaver dan de dieren. Na even de konijnen geaaid te hebben, wilde ze op het springkussen. Dat vindt ze echt prachtig, alleen jammer dat er op dat moment wat grotere kinderen op zaten, want die kijken niet uit voor zo'n klein prulleke. Dus maar naar de geiten gegaan, 1 aai en toen wilde ze alweer weg.


Toen maar naar de speeltuin. Lekker glijden, ja de glijbaan is toch haar favoriet. Ze zegt wel steeds zandbak, maar ze bedoelt dus echt de glijbaan. Ze wordt echt boos als we weg willen gaan. Maar nu gelukkig niet, want we hadden echt heel lang gespeeld. En natuurlijk had ze een zelfgemaakt jurkje aan (Elodie).


Na het middagdutje heeft ze altijd lekker wild haar. Ja dat heeft ze echt van mij. 
's Avonds lekker barbecueën. Dat ging er wel in. En flink kletsen. Daphne ging zowaar meteen slapen. Alleen werd regelmatig wakker. Wat bleek nu, er zaten 3 muggen in haar tentje. Dat is niet leuk! Ze is wel 25x gestoken in haar gezicht, daarnaast nog 15x op de rechter arm en zeker 5x op de linker hand. Het jeukte enorm. Het was gewoon heel erg zielig. 3de nacht kon ze niet slapen van de jeuk en misschien ook wel pijn. Na een paracetamol kon ze gelukkig wel slapen. Waarom moeten ze haar altijd leeg prikken. Gelukkig heeft ze er niks aan overgehouden.


Ook nog naar een speelbos geweest. Is een bos met allerlei houten speeltoestellen. Je gaat gewoon lekker wandelen en je komt op je pad steeds speeltoestellen tegen. Wel erg grappig. Zoals dit treintje.

En zondag weer alles ingepakt, was snel klaar en weer lekker naar huis. Het was gezellig, maar je raakt ook wel erg uitgeput van zo'n weekend. 4 kinderen in het gareel houden is wel erg zwaar. Respect voor moeders met meer kinderen. Ik zou niet weten hoe ik het moest volhouden.

En de vouwwagen is dus goedgekeurd. Hij is maandag direct verkocht. Nu gaan we een keer een mooiere kopen. Maar we weten in elk geval wat  we moeten doen.

Zo nu nog 2 weken werken en dan heb ik echt vakantie. Daar zie ik echt naar uit. Heb er zin in.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...