zondag 30 september 2012

Vrijmarkt

Zo onze vrijmarkt zit erop. Nu flink uitrusten, hebben heel veel gestaan.
Wat hebben wij getroffen met het mooie weer.
Het was er gezellig, lekker druk en we hebben veel belangstelling gehad.
Ook hebben we veel complimenten gehad, en erg leuke reacties.
We hebben ook creaties verkocht, meer dan wat ik dacht. Ik moet alweer nieuwe visitekaartjes bestellen.
Het was zeker voor herhaling vatbaar.


 Luce maakt fimokettingen, Ida maakt hele mooie kaarten, en ik dus kindercreaties.
Daphne moest natuurlijk ook mee op de foto, want die had zelfgemaakte kleertjes aan. Kon iedereen meteen zien hoe het staat.

zaterdag 29 september 2012

Kindermode trends winter 2012/2013

De kindermode trends voor winter 2012/2013 zijn:
- kleuren Camel, kobaltblauw, groen, warm oranje, donkerrood, maisgeel, grijs melee, zalm.
- Bont, grove breisels, gekleurde jeans.
- Gekke combinaties zijn ook goed mogelijk. Bijv. rechte strepen in verschillende kleuren op de broek met golvende zwart/witte strepen op het shirt. Eigenlijk zoiets als wanneer je jonge kindje zichzelf aankleed. Wat je vroeger dacht van...nee dat kan echt niet, schijnt nu dus wel te kunnen.
Zo... dan zullen we daar eens op gaan letten.


Ik ben het niet overal mee eens, en vind ook niet alles wat IN is mooi. Vooral die gekke combinaties...tja daar heb ik wel mijn bedenkingen bij. De meeste kleuren zie ik wel zitten.

En wat vinden jullie hiervan?

Groetjes Kamala

Morgen is de grote dag.

Zo eindelijk helemaal klaar voor mijn grote dag morgen. De vrijmarkt op Boxtel Oost open dag.
Ik heb er veel zin in, en het wordt waarschijnlijk ook nog mooi weer, dus dat is mooi meegenomen. We gaan er gewoon een hele leuke dag van maken.

Ik heb uiteindelijk 36 producten kunnen maken. Daarnaast heb ik ook nog een inspiratieboek gemaakt, met allemaal foto's van de creaties die ik heb gemaakt. En de visitekaartjes zijn ook eindelijk helemaal gelukt, zonder fouten.

Groetjes Kamala

maandag 24 september 2012

Schortje, pannenlappen en ovenwanten

Dit schortje had ik een paar weken geleden gemaakt voor een vriendin.
Ze had het besteld voor een meisje die 2 werd.

Ook wilde ze graag ovenwanten en pannenlappen bij.

Ze was er erg tevreden mee. Dat is altijd fijn om te horen. Ik vond het schortje zo leuk, dat ik er meteen 2 gemaakt hebt om te verkopen. En er zullen nog wel meer komen.

 


zondag 23 september 2012

Uitnodiging

Hallo allemaal,
hierbij de uitnodiging voor de Vrijmarkt waar ik mijn handgemaakte creaties aan het publiek laat zien en verkoop. We hopen op een mooie en gezellige dag!


Groetjes Kamala

vrijdag 21 september 2012

Visitekaartjes

 
Heel deze week ben ik bezig geweest om visitekaartjes te ontwerpen.
Logo heb ik zelf op papier ontworpen en een familielid heeft het via Illustrator nagemaakt.

Eerste poging was wel leuk, alleen mijn logo was veel te klein, en je kon het niet vergroten, had te maken met het ontwerp. Dus heb ik elk plaatje van mijn logo apart gebruikt en dat gaf een veel mooier resultaat.

Toen ik alles wilde gaan bestellen kwam ik erachter dat de verzendkosten en de uploadkosten wel heel erg duur waren. Dus morgen gaan we het gewoon printen in de winkel op dikker papier, scheelt bijna de helft.

Hierbij het resultaat:
Voorkant
Achterkant


maandag 17 september 2012

Druk, baan opgezegd, vakantie gehad

Ik heb net 3 weken vakantie gehad. Veel creaties kunnen maken. Ook is mijn logo zo goed als af. Maar moet nog veel doen voor 30 september, wil nog steeds 6 producten erbij maken. Maar wil ook nog mijn voorbeeldenboek afmaken, visitekaartjes maken, tasjes bestellen, etc. Het komt nu wel heel dicht in de buurt.

Heb ook mijn baan opgezegd om veel meer tijd in mijn onderneming te kunnen steken. Ik kwam er achter dat mijn huidige baan mijn bedrijf en mijn toekomst in de weg zat. Per oktober ga ik voortaan invalwerk doen, zodat ik mijn onderneming, mijn gezin en mijn leven beter op elkaar kan afstemmen en combineren.

Alles is heel snel gegaan, net voor mijn vakantie wist ik wanneer ik ging stoppen, maar kon nog niks vertellen omdat ik op vakantie ging, en daarna zou ik nog maar 2 weken werken. En in 2 weken tijd alles afwerken, is erg lastig.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...