maandag 30 juli 2012

Knuffelvogel

Ik had een keer zin om een knuffel te maken. Maar ja, wat voor een knuffel zal ik dan maken. Op internet stonden heel veel uilen. Dus dat wilde ik niet, ook al zijn ze zo leuk. Ik zat te denken aan een kip. Uiteindelijk heb ik toch een vogel gemaakt. De knuffelvogel is leuk om te zien, lekker zacht en vrolijk. Het kan gemaakt worden in allerlei stofjes en labels.


Deze is lekker stoer. De ene kant is anders dan de andere kant. Zo lijkt het net of je 2 knuffels hebt.

Stiftenrollen

2 stiftenrollen. Lekker praktisch, je kan er stiften in doen, potloden, pennen, kleine penselen.

Dit is de binnenkant

Dit is de buitenkant

Zo ziet het eruit als je het hebt gevuld. Wat een vrolijk geheel is het zo.
Zo ziet de rol eruit als je het hebt opgerold.


Deel voorraad voor vrijmarkt

Ik heb flink gewerkt aan mijn voorraad. 
6 label/knisperdoekjes gemaakt. Leuk in allerlei kleuren en vormen, voor zowel jongetjes als meisjes. Lekker knisperen, voelt zacht aan en je kan er lekker mee spelen.

Ook had ik nog 3 puzzelballen gemaakt. Patroon vindt je bij jansikkens Je kunt ze  maken in allerlei verschillende stoffen. Leuk voor baby's,  door de partjes kunnen ze de ballen goed vastpakken. Ook leuk voor dreumesen en peuters.

Kraamcadeau

Een vriendin heeft een meisje gekregen. Ze vond het erg leuk om een speelkleed te hebben. Dus heb ik er 1 voor haar gemaakt en dit is het resultaat.

Ook heb ik nog van de restjes stof een labeldoekje erbij gemaakt.

dinsdag 17 juli 2012

Mijn 1ste Elodie

Ja daar is dan mijn 1ste Elodie. Nadat ik heel veel voorbeelden had gezien, dacht ik die moet ik ook eens maken. Ik vind het resultaat echt geweldig. En natuurlijk staat het nog veel mooier op Daphne zelf. Eigenlijk wilde ik de jurk alleen maken van de oranje stof, maar had veel te weinig stof. Ben ik even blij dat ik te weinig stof had. Deze combinatie vind ik veel gaver.
Met deze herfstweer moet er wel iets met lange mouwen bij en een legging.




 Je ziet haar denken.
Daphne had veel plezier op de trampoline. Ze probeerde te springen. De bewegingen waren goed, maar natuurlijk gaat ze nog niet de lucht in. 



Dit is 1 van haar lievelingsknuffels. Ze moeten overal mee naar toe, ook kan ze niet zonder ze slapen. Ze weet precies hoe de Zebra heet.



zaterdag 14 juli 2012

Mijn bestelde spullen.

Ik heb van de week  patronen van Farbenmix besteld, en die zijn nu lekker binnen. Ik heb Felix, Laguna, Mariluz, Zucka, Xenia en Ventura binnen. En had al eerder Antonia en Elodie besteld. Zo heb nu dus wel veel patronen. Ik heb hiernaast ook verschillende Knippie's (4x), en ABC's (3 st.) en een Ottobre liggen.


Mijn bestelde stofjes en bandjes van de Stoffenkraam zijn ook binnen. Ben daar ook helemaal blij mee. En moet eigenlijk nog veel meer stof bestellen, de grote lappen beginnen langzaam te verdwijnen.
En mijn 2 paspoppen zijn vandaag binnen gekomen. De 2 kleinste maatjes. Zijn in hoogte verstelbaar en hebben een glazen voet.


Zo nu moet ik toch echt aan de slag met het verder inrichten van mijn naaiatelier. Moet ook nog steeds lezen hoe de nieuwe naaimachine werkt (die ik dus nog steeds niet heb gebruikt, terwijl ik het al heb vanaf moederdag). Heb wel 1 keer gekeken hoe het werkte. Maar ik weet niet hoe je de steekgrootte/steekbreedte moet aanpassen. De handleiding staat op CD-rom, maar onze computer wil dit niet meer openen. 


Maar ik ben al goed op dreef met mijn voorraad voor de markt op 30 september. 14 dingen zijn helemaal klaar, 2 dingen moeten alleen nog dicht genaaid worden, en er liggen alweer 4 dingen geknipt klaar.





zondag 1 juli 2012

Kralen van fimoklei

Een paar weken geleden had ik bij een vriendin van ons fimokralen besteld. Ze zijn erg mooi geworden. Ik heb er 2 gebruikt voor een naamhanger. Ze maakt ook hele mooie fimokettingen.

Je kan ze in allerlei maten en vormen kopen bij Lucianne.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...