Over mij

Hallo allemaal,
wat leuk dat jullie op mijn blog komen kijken.
Ik ben Kamala en woon in het gezellige Brabant (Nederland). Creatief, sociaal, vaak in voor leuke dingen zijn een paar eigenschappen van mij. Ik heb een lieve, leuke en handige vriend en heb een pracht van een dochter.
Sinds 2010 heb ik de naaimachine ontdekt. Ik was destijds zwanger van mijn dochtertje. 

Ik ben altijd wel creatief geweest, op de basisschool was ik altijd bezig met kralen en touwtjes. Ik maakte broches, oorbellen, vriendschapsbandjes, etc. Later maakte ik ook fotoboeken, kalenders, uitnodigingen. Maar dingen zelf maken had ik een beetje uit het oog verloren.

Toen ik zwanger was van Daphne, begon het creatieve gevoel weer te kriebelen en wilde ik mooie dingen voor haar maken. Je kan wel alles gaan kopen, maar dat is best duur. En handgemaakt geeft zoveel meer voldoening. Sowieso hebben we oude meubels helemaal opgeknapt en was ik bezig geweest met een speelkleed voor haar. Hierdoor werd ik zo enthousiast over handgemaakte producten, dat ik heel veel op internet heb gezocht naar idee├źn om te maken.
Maar doordat ik moest herstellen van de bevalling, lukte het mij niet om zoveel tijd achter de naaimachine te zitten. Sinds 2012 voel ik me een stuk beter en kan ik meer aan. Ik ging steeds meer dingen naaien en liet dit natuurlijk aan iedereen zien, die het maar wilde. Ik kreeg regelmatig complimenten hiervoor, waardoor mijn enthousiasme nog groter werd. Ik begon ook voor andere mensen dingen te maken. 
Mijn zelfverzonnen knuffel
Dus in mijn blogs ga ik schrijven over wat ik heb gemaakt, waar ik mee bezig ben, wat de ontwikkelingen zijn, wat ik mee maak etc. Ook laat ik natuurlijk foto's zien.

Ik vind het ontzettend leuk als jullie volgers willen worden. En als jullie reacties willen achter laten, vind ik dat ook gaaf. Ik wens jullie veel leesplezier!

Groetjes Kamala

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...