woensdag 23 mei 2012

Plezier met mooi weer.

Wauw wat is het toch heerlijk zomers weer. Dat is echt genieten. Tijd voor vakantie! Maar dat duurt nog 1,5 week, hopelijk is het dan nog steeds zo lekker.
Ons meisje is ook lekker aan het genieten. Wat kan ze toch een hoop lol hebben met de tuinslang. Lekker in de  waterstralen lopen met haar mond wagenwijd  open om de druppels te vangen. Kei hard lachen! Kletsnat worden. Lekker in haar blootje in het zwembad en de opblaasbare eend water geven met haar schepje. En tot 2x toe in het zwembad poepen, net nadat we de pamper uit hadden gedaan. Wat is het toch ook een ding.
Fijn fietsen, Boxtel verkennen.

En dan 's avonds flinke onweersbuien. Op dat moment zat ik lekker droog op mijn werk. Ik hoopte dat het wel droog zou zijn als ik weer naar huis mocht fietsen. Gelukkig hield het regenen toen wel op. De plantjes zullen wel hebben gelachen. Ook was er een mooie regenboog, echt een grote boog. Pot met goud heb ik helaas niet gevonden. Daar moest ik veel te ver voor fietsen.


8 opmerkingen:

 1. Hoi Kamala,
  Leuk dat je meedoet aan m'n give-away :-) Zo'n linkje met foto kun je maken via: indeling-gadget toevoegen-afbeelding. Dan kun je het plaatje kopiëren of een weblink maken. En je kunt nog linken naar het topic van de give-away. Op die manier verschijnt het topic als je op de foto klikt. Succes!
  Leuk blog heb je trouwens, ik kan je alleen niet volgen voor zover ik kan zien, klopt dat?
  Groetjes, Mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Mariette,
   dank je wel voor je uitleg.
   Ik heb gelijk volgers erbij gevoegd. Ik dacht dat iedereen me kon volgen, maar wist niet dat ik dit dan eerst even moest invoegen.
   Groetjes Kamala

   Verwijderen
 2. Heerlijk he dit weer en hoe de kinderen genieten buiten met water! Ik volg je nu hoor.. heb het zelf niet meer op mn blog maar zal je aan mn bloglijst toevoegen.. dan kan ik zien als je wat nieuws plaatst ;-)

  fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja echt heerlijk weer. Het mag wel zo blijven. Eindelijk weer zomerweer. Echt genieten.

   Verwijderen
 3. Ha, het is gelukt zie ik :-) En ik volg je vanaf nu :-)

  Fijne dag!
  Groetjes, Mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kwam via via op je blog terecht. Je kunt dan wel beginner zijn maar wat maak jij mooie spulletjes. Ik ben ook net weer begonnen met naaien, na 8 jaar van niets hier aan doen. En wat is het weer leuk. Het eerste rokje voor onze dochter is af en ben nu met een tuniek voor mezelf bezig.
  Groetjes, Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Amarins,
   dank je wel. Ja het is echt erg leuk om zelf dingen te maken. Leuk dat jij ook weer bent begonnen. Heel veel plezier en succes gewenst.
   Groetjes Kamala

   Verwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...