donderdag 16 augustus 2012

Pagina's aangemaakt

Boven aan mijn blog zie je voortaan ook pagina's. Die had ik al een tijd, maar ik wist steeds niet wat ik erin zou zetten. 

In de webshop staan de dingen die momenteel te koop zijn. Ik ben bezig om een webwinkel met eigen internetsite te ontwikkelen. Maar eerst wil ik een voorraad maken, logo ontwerpen, visitekaartjes, labels, etc. maken. Ook ga ik dus 30 september op een vrijmarkt in Boxtel staan.

Idee├źn, tips, ervaringen, adviezen etc. zijn altijd welkom.

Verder heb ik net de pagina "Over Mij" helemaal vol geschreven. Er staat eindelijk een verhaal over mij, mijn inspiratie, mijn bedrijf, mijn motivatie op. En foto's staan er ook bij. Dus veel plezier met lezen.

Iedereen vast een fijn weekend gewenst! Geniet met volle teugen van het prachtige weer dat eraan komt!

Groetjes Kamala

4 opmerkingen:

 1. Leuk verhaal heb je geschreven over jezelf! Je hebt al mooie dingen in je webshop gezet, succes op de vrijmarkt. Ik heb geen ervaring met de verkoop van mijn zelfgemaakte spulletjes op een markt maar wil je natuurlijk veel succes wensen! Je creaties zien er in elk geval heel vrolijk uit en dat spreekt natuurlijk altijd wel aan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Mariette.
   Ik ben ook benieuwd of het aanslaat. Heb tot nu toe steeds op bestelling gewerkt. Maar voor zo'n markt moet je wel voorraad hebben. Ik heb tot nu toe 24 producten gemaakt, daarnaast wil ik nog voorbeeldenboek maken met alles wat ik tot nu toe heb gemaakt. Dus nu even eerst organisatorische dingen hiervoor doen,een bestelling afwerken, op vakantie gaan en daarna kijken of ik nog meer dingen kan maken.
   Groetjes Kamala

   Verwijderen
 2. Ik heb ook alles eens bekeken, oogt lekker vrolijk allemaal, ik heb ook geen ervaring met verkoop, weet alleen dat het maken van dingen al voldoening en plezier op zich geeft!
  Veel succes met alles wat je maakt en onderneemt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat klopt Marina, zelf dingen maken is zoveel leuker dan dingen kopen (al is dat laatste wel gemakkelijk, heb vanmiddag nog 4 kledingstukken voor mijn meisje gekocht, waren flink in de aanbieding bij de Hema, ja een jurkje voor 3 euro kan ik niet echt maken).
   Dank je wel voor je lieve woorden.
   Groetjes Kamala

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...