dinsdag 14 augustus 2012

Weekend weg geweest

Zo afgelopen donderdag zijn we voor een lang weekend naar Overijssel geweest. We hadden een vouwwagen voor een prikkie gekocht. Die moesten we gaan uittesten. Kijken of het ons bevalt. Dat konden we mooi doen op de boerderij van mijn schoonfamilie.
Het slapen in de vouwwagen is meegevallen. Daphne vond de 1ste nacht niet leuk. Ze vond het maar een rare omgeving. Uiteindelijk is ze toch in slaap gevallen en werd ze vrolijk wakker.

We zijn op vrijdag naar een boerderij/speeltuin geweest. Daphne vond de speeltuin veel gaver dan de dieren. Na even de konijnen geaaid te hebben, wilde ze op het springkussen. Dat vindt ze echt prachtig, alleen jammer dat er op dat moment wat grotere kinderen op zaten, want die kijken niet uit voor zo'n klein prulleke. Dus maar naar de geiten gegaan, 1 aai en toen wilde ze alweer weg.


Toen maar naar de speeltuin. Lekker glijden, ja de glijbaan is toch haar favoriet. Ze zegt wel steeds zandbak, maar ze bedoelt dus echt de glijbaan. Ze wordt echt boos als we weg willen gaan. Maar nu gelukkig niet, want we hadden echt heel lang gespeeld. En natuurlijk had ze een zelfgemaakt jurkje aan (Elodie).


Na het middagdutje heeft ze altijd lekker wild haar. Ja dat heeft ze echt van mij. 
's Avonds lekker barbecue├źn. Dat ging er wel in. En flink kletsen. Daphne ging zowaar meteen slapen. Alleen werd regelmatig wakker. Wat bleek nu, er zaten 3 muggen in haar tentje. Dat is niet leuk! Ze is wel 25x gestoken in haar gezicht, daarnaast nog 15x op de rechter arm en zeker 5x op de linker hand. Het jeukte enorm. Het was gewoon heel erg zielig. 3de nacht kon ze niet slapen van de jeuk en misschien ook wel pijn. Na een paracetamol kon ze gelukkig wel slapen. Waarom moeten ze haar altijd leeg prikken. Gelukkig heeft ze er niks aan overgehouden.


Ook nog naar een speelbos geweest. Is een bos met allerlei houten speeltoestellen. Je gaat gewoon lekker wandelen en je komt op je pad steeds speeltoestellen tegen. Wel erg grappig. Zoals dit treintje.

En zondag weer alles ingepakt, was snel klaar en weer lekker naar huis. Het was gezellig, maar je raakt ook wel erg uitgeput van zo'n weekend. 4 kinderen in het gareel houden is wel erg zwaar. Respect voor moeders met meer kinderen. Ik zou niet weten hoe ik het moest volhouden.

En de vouwwagen is dus goedgekeurd. Hij is maandag direct verkocht. Nu gaan we een keer een mooiere kopen. Maar we weten in elk geval wat  we moeten doen.

Zo nu nog 2 weken werken en dan heb ik echt vakantie. Daar zie ik echt naar uit. Heb er zin in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...