maandag 18 juni 2012

Vaderdag, Vaals, GaiaZoo

Het was een gezellig, maar een erg drukke Vaderdag. We hadden slecht geslapen en moesten vandaag erg vroeg op. Dus Gerard kon niet uitslapen op Vaderdag, en geen ontbijt op bed. Maar na het ontbijt kreeg hij allemaal zelfgemaakte cadeaus van zijn oudste dochters. Ik en Daphne hadden op zijn verjaardag al een groot cadeau gegeven, wandelschoenen en een terrashaard. Waren meteen cadeaus voor Vaderdag, en omdat we 5 jaar bij elkaar zijn en dus voor zijn verjaardag. 
Maar Daphne had eigenlijk ook iets in elkaar geknutseld, die ik nog zelf moest afmaken. Maar dat heb ik dus niet gedaan, foei. Nu geven we het gewoon op een ander moment, als hij het niet verwacht. Dan is het een veel grotere verrassing. 


Wij zijn dus met zn 5en naar GaiaZoo in Kerkrade geweest. Hadden via goede vrienden waardebonnen gekregen, 2de kaartje gratis. Ja dat scheelt enorm, bijna de helft. Het is inderdaad een erg mooi park. Het was wel heet, hadden te warme kleren aan. Daphne stond vandaag weer in de belangstelling met haar Oranjejurkje. Jammer dat Nederland eruit ligt. Ze hadden gewoon moeten voetballen zoals vandaag, dan was het waarschijnlijk anders verlopen. 


Omdat we toch in de buurt waren zijn we ook naar Vaals gegaan, naar het drielandenpunt. Is wel grappig. Nu kunnen we lekker zeggen dan we op 1 dag zowel in Nederland, BelgiĆ« en Duitsland zijn geweest. 2x het hoogste punt van Nederland bereikt, 1 natuurlijke punt (322,5 m) en het andere punt was op 353,5 m hoogte. Dat was op de Wilhelminatoren. Dat is stoer zeg. Dan loop je dus op zo'n hoogte op een glasplaat en een rooster die open is. Maar glasplaat is toch enger om op te lopen dan zo'n rooster. Wat is ons psyche toch een apart iets. En ons Daphne is daar dus echt niet bang voor. 
Zij is echt een stuntkampioen, en dan nog maar 1,5 jaar oud. Loopt gewoon over stenen die op elkaar liggen, klimt gewoon op dingen, heuveltjes beklimmen, gaat op allerlei manieren van de glijbaan af, klimt aan de verkeerde kant van de glijbaan naar boven. Maar ja dat kan ook bijna niet anders met zulke ouders, die durfden vroeger ook van alles. 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...