maandag 8 oktober 2012

Bestellingen en verjaardagscadeau

Vorige week ben ik bezig geweest met een bestelling voor een boxkleed. Maar ze wisten niet goed waar de letters moesten komen, dus loopt hierdoor wat vertraging op. Ook bezig geweest met mijn Facebook give-away. Daar moet alleen nog een achterkant aan en dan is het klaar.

Ook heb ik vrijdagavond nog snel een verjaardagscadeau gemaakt voor Thijs, die is 3 jaar geworden.
Een stiftenrol voor hele dikke stiften, en een vakje voor een potlood/pen. Ik wilde eigenlijk dikke stempelstiften, maar die waren er niet meer.

 
 
Deze week boxkleed afmaken, de give-away afmaken en een verjaardagscadeau voor Amber (middelste kind van mijn vriend) maken, die alweer 10 jaar wordt.
Volgende week weer eens kleding maken voor mijn meisje. Er ligt nog een shirtje geknipt klaar.


2 opmerkingen:

 1. Leuk die stiftenrol, staat ook nog steeds op mijn lijstje om eens te maken. En mooi die overzichtsfoto van je voorraad, leuk om alles naast elkaar te zien. Ik heb je op fb een "vind ik leuk" gegeven trouwens, kan ik je maaksels ook daar in de gaten houden :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Mariette. Ik zag je al in fb erbij staan (en heb je ook ene bericht terug gestuurd). Dan kan je ook meteen de creaties van mijn vriend in de gaten houden.2 vliegen in 1 klap, hahaha.
   Ja zo'n stiftenrol is echt leuk om te maken en je kan hier zo veel mee variƫren en lekker snel klaar.
   Groetjes Kamala

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...